Hinnat eivät sis. alv:a
Jääsula

Jääsula

Viemärien hoitotuotteet

Viemärien hoitotuotteet

Graffittien ja maalien poisto

Graffittien ja maalien poisto

cam-antdust.jpg&width=280&height=500

CAM-ANTDUST

Pölynsidonta-aine
Ammattilaisen valinta haitallisen katupölyn vähentämiseksi. Tuote on tarkoittu Pölynsidontaan kevät- ja kesäkunnostuksessa ja ympärivuotisena parkkihalleissa. Cam-Antdust imeyttää katupölyn ilmasta ja hyökkää katupölyn kimppuun kasteluveden joukosta. Sorapinnoilla tuote sitoo pölyn..
cam-roof-correct.jpg&width=280&height=500

CAM-ROOF CORRECT

Lasikuituvahvisteinen katonpaikkausmassa
Cam-roof correct on heti käyttövalmis lasikuituvahvisteinen katonpaikkausmassa. Tarttuu bitumi-, pelti-, huopa-, tiili-, betoni- ja metallipintoihin. Toimii myös veden alla.
cam-tepa.jpg&width=280&height=500

CAM-TEPA

Asfaltinpaikkausaine
Voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Erittäin hyvä kiinnitarttuvuus, sopii asfaltti-, tiili-, kivi-, betoni ja muihin kiinteisiin tienpintoihin. Helppokäyttöinen - ei vaadi esikäsittelyä, kovettuu nopeasti puristuspaineen alaisena.
cam-tepa-liquied.jpg&width=280&height=500

CAM-TEPA LIQUIED

Itsetasoituva paikkausmassa
Täyttää halkeamat, reiät ja kuopat. Se on helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja kemikaalinkestävä (öljy, polttoneste, hapot, laimeat emäkset, yleisimmät liuottimet). Voidaan käyttää myös kiinnitysmassana koneiden, viemäreiden ja palkkien upotuksissa. Kovetuttuaan erittäin luja..
dl-roof-express.jpg&width=280&height=500

DL ROOF EXPRESS

Elastinen vedenpitävä paikkausteippi
Repeytymätön teippi on päällystetty ilmatiiviillä ja pehmeällä alumiinikalvolla. Tarttuu lujasti yleisempiin materiaaleihin, kuten puu, tiili, pelti, kaakeli, huopa jne. Tarttuu myös polyuretaaniin, akryylimassaan, sinkkiin, bitumiin, PVC-muoviin, lasiin, silikoniin..
extreme-pipe-repair-kit.jpg&width=280&height=500

EXTREME PIPE REPAIR KIT

Polyuretaani putkenkorjausnauha
Ainutlaatuinen korjausnauha putkivuotojen nopeaan korjaamiseen. Erikoisvalmisteinen polyuretaanihartsilla kyllästetty, kudottu polyesteri nauha. Sopii monille eri putkimateriaaleille, kuten kupari, teräs, muovi, lasikuitu jne. Kestää monia nesteitä ja on myös kulutusta..
fire-graphite-pro.jpg&width=280&height=500

FIRE GRAPHITE PRO

Palossa paisuva grafittipohjainen akryylimassa läpivienteihin
JOINTS FIRE GRAPHITE PRO+ on grafiittipohjainen läpivientimassa, joka laajenee yli 135°C lämpötilassa estäen palon, savun ja palokaasujen etenemisen sekä toimii äänikatkona. JOINTS FIRE GRAPHITE PRO+ tiivistää palotilanteissa kaikki sulavista..
firefoam-gun-pro.jpg&width=280&height=500

FIREFOAM GUN PRO+

Palopistoolivaahto
Yksikomponenttinen, itselaajeneva ja käyttövalmis palotekninen Polyuretaanivaahto ympäristöystävällisellä ponneaineella. Ei sisällä haitallisia CFC -ponneaineita. Pistooli ja –pillivaahtona. JOINTS FIRE FOAM PRO+ ei tuota savukaasuja eikä ylläpidä palamista tulipalotilanteessa..
fireseal.jpg&width=280&height=500

FIRESEAL

1500°C tiivistysmassa
Yksikomponenttinen korkeita lämpötiloja kestävä tiivistysmassa. Tiivistää ja liimaa nopeasti liitokset, jotka ovat alttiina korkeille lämpötiloille esim. uuneissa, kattiloissa, grilleissä, piipuissa ja pakoputkissa. Kestää hyvin useita kemikaaleja mm. öljyä, rasvoja, vaihteisto-..
fix-all.jpg&width=280&height=500

FIX-ALL

Elastinen liimaus-,saumaus- ja tiivistysmassa
Yksikomponenttinen hybridipolymeerimassa, joka liimaa ja tiivistää kaikkia materiaaleja. Irrotuslujuus-,vetolujuus ja leikkauslujuusarvot ovat paremmat kuin silikoneilla ja polyuretaaneilla. Kestää hyvin öljyjä, rasvoja, alifaattisia liuottimia, kosteutta..
korozija-block.jpg&width=280&height=500

KOROZIJA BLOCK

Ruosteenmuuntoaine
Tehokas ruosteenmuuntoaine pysäyttää ruostumisen välittömästi ja muuntaa ruosteen lujaksi korroosiolta suojaavaksi kerrokseksi. Nopea, helppo ja taloudellinen tapa suojata pinnat korroosiolta. Sopii kaikkiin ruosteisiin kohteisiin teollisuudessa, laivoissa, ajoneuvoissa, kiinteistöissä..
permanite-gt.jpg&width=280&height=500

PERMANITE GT

100% PTFE putkikierreteippi
Muovautuva ja itseliimautuva PTFE-tiiviste puhtaasta PTFE:stä, ei tartu kiinni eikä kovetu ja on helppokäyttöinen. Teippi on luotettava ja erinomainen vetolujuus alhaisissakin lämpötiloissa. Vastustaa hyvin murtumista eritysesesti taivutusten ja tärinän yhteydessä. Erittäin..
rescue-tape.jpg&width=280&height=500

RESCUE TAPE

Korjausteippi
Rescue Tape on itsestään liimautuva silikoni korjaus teippi moniin käyttötarkoituksiin. Silikoni RescueTape on monipuolinen ja helppo käyttää. Voidaan käyttää kostealla, öljyisellä ja likaisella pinnalla. Rescue tape voidaan käyttää myös sähköeristeinä yksi kerros eristää 8000 V. Rescue..
soudaflex.jpg&width=280&height=500

SOUDAFLEX

Säänkestävä tiivisteaine
Soudaflex on käyttövalmis, joustava tiivistys- ja saumausmassa. Tarttuu lujasti puuhun, muoviin, metalleihin, betoniin jne. Soudaflex tiivistää myös märkiä sekä öljyisiä pintoja. Sopii mm. läpivientien tiivistämiseen, katonpaikkaukseen sekä saumauksiin. Soudaflex kestää myös..